SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

recycled leather

recycled leather færdigt produkt orskov
mellem-opbevaringsaesker-i-laeder-paa-skrivebord-orskov

Et bæredygtigt alternativ til almindeligt læder

Vi elsker duften af læder hos Ørskov. Det gælder også recycled leather !

Men hvad er recycled leather? Vores recycled leather (også kaldet genbrugslæder) er lavet 100 % af vegetabilsk farvet naturlæder.

Det genbrugte læder er fremstillet af kernelæder rest fra materiale der normalt ville gå til spilde, for eksempel sandaler.

Affaldsstykkerne knuses derefter og genbruges ved at tilføje vand og en naturlig latex (et naturligt bindemiddelprodukt fra gummitræer), for at lave en ny læderplade.

Efter læderpladen er lavet, og den rigtige farve er påført, lægges en PU-coating ovenpå læderet for at forhindre, at snavs og fedt klæber til overfladen, og for at sikre, at vedligeholdelsen er let.

Derefter formes pladen til vores klassiske læderdesigns – perfekt til daglig brug.

Ørskov Copenhagen tror på at have respekt for vores natur og verden omkring os. Vi er en del af naturen og sigter mod positive forandringer i fremtiden.

Vi trives med at være en del af en bæredygtig fremtid ved at bruge genbrugsmaterialer.

Vores mål er at producere kvalitetsprodukter og designs, der skal bruges og elskes over længere tid

Vi fokuserer på bevidsthed og ærlig forretningspraksis i alt, hvad vi gør, fra håndlavede produkter til forsyningskædens gennemsigtighed og bæredygtighed.

Vi laver vores produkter af høj kvalitet med god samvittighed.

Med en bæredygtig tilgang i alt hvad vi gør, kan vi begrænse vores fodaftryk på miljøet uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

WE LOVE RECYCLED LEATHER

Læs mere om Ørskov her

See the text in English on orskov.com

Få 10% på dit første køb

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du får inspiration, nyheder, rabatter og meget andet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers!

Scroll to Top

Søg nedenfor