JULEGAVER BYTTES FREM TIL 14 JANUAR 2024

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

Mød designerne

Torben Ørskov

Torben Ørskov

Torben Ørskov & Co. blev etableret i 1953 i Espergærde af den 23-årige Torben Ørskov sammen med vennen Knud Nielsen som et designfirma med fokus på enkelt og funktionelt design, efter at Ørskov i 1951-1952 have været i USA og der oplevet den bølge af modernisme og designbevidsthed, der prægede landet efter 2. verdenskrig.

Jørgen Møller

Jørgen Møller (1930-2009) startede sin karriere på Arne Jacobsens tegnestue. Han interesserede sig for den simple Skandinaviske stil, og har bidraget med mange smukke klassiske designs til Ørskov Copenhagen

Hans Bølling

Allermest kendt er Hans Bølling nok for det originale bakkebord, som står i tusinder af hjem verden over. Bakkebordet blev til i 1963, som et samarbejde mellem Hans Bølling og Torben Ørskov

Han har efterfølgende designet mange andre produkter til Ørskov Copenhagen.

Henning Koppel

Henning Koppel (1918-1981) var en dansk designer, med interesse indenfor klassisk Skandinavisk design. Han blev især kendt som designer af sølvtøj for Georg Jensen. Herudover har Henning Koppel lavet designs for bl.a. Louis Poulsen og Ørskov Copenhagen.

Nanna Skibsted

.I 1995 udviklede Nanna Skibsted en serie skåle i Skandinavisk design, sammen med sin far Jørgen Møller, i forbindelse med designkonkurrencen “Keramik til daglig brug”. Dette blev til melamin skålen “The Bowl” fra Ørskov.

Få 10% på dit første køb

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du får inspiration, nyheder, rabatter og meget andet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers!

Scroll to Top

Søg nedenfor