SHIPPING  WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer i Ørskov Copenhagen A/S’s online shop (www.orskov.com). Samtlige oplysninger (herunder nærværende vilkår) i webshoppen og i forbindelse med afgivelse af ordren er på dansk og aftaler indgås på dansk. 
Dansk lovgivning bestemmer betingelserne for handler indgået i Ørskov Copenhagen. A/S’s webshop, eventuelle tvister afgøres ved de danske domstole.
Disse handelsbetingelser skal accepteres af kunden i forbindelse med afgivelse af ordre, og vil altid være tilgængelige på www.orskov.com . Vi opfordrer vores kunder til at læse handelsbetingelserne grundigt.

Selskabet bag www.orskov.com er:

Ørskov Copenhagen. A/S
Bybjergvej 5
3060Espergærde

CVR nr.: 58803316

 

Bestilling af varer

Endelig aftale mellem dig og Ørskov Copenhagen A/S anses for indgået, når Ørskov Copenhagen A/S har bekræftet ordren. Hvis Ørskov Copenhagen A/S ikke er i stand til at opfylde din ordre, vil du blive kontaktet hurtigst muligt via e-mail. Du er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet Ørskov Copenhagen. A/S ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og evt. afgiftsændringer.

 

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet i vores webshop ud for den pågældende varer. Alle opgivne priser er inkl. moms (p.t. 25 %). Vi forbeholder os ret til at ændre priserne med øjeblikkelig virkning.

Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen.

Til enhver bestilling af vare hos www.orskov.com bliver der tillagt et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten, som køber godkender inden endelig bestilling, samt af den ordrebekræftelse som sendes pr. mail efter accept af købet.

Ørskov Copenhagen A/S accepterer betaling med Dankort, VISA-Dankort, MasterCard og Eurocard.

Beløbet vil først blive trukket på din konto, når vi sender ordren

Ørskov & Co A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Bemærk også siden hvor du afgiver dine kortoplysninger ser anderledes ud end resten af shoppen – dette skyldes krav fra Nets om, at siden skal være sikker og oplysningerne krypteret.

 

Bekræftelse af købet

Du vil når du har afgivet dine betalingsinformationer og accepteret købet modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

 

Levering

Ørskov Copenhagen A/S har lavet aftale med egnede distributionsselskaber, om udbringning af ordren til den oplyste leveringsadresse. Det er en fordel, og vil sikre en hurtigere levering, hvis der på den oplyste leveringsadresse også kan modtages pakker i dagtimerne.

Vi afsender normalt ordren inden for 2-5 arbejdsdage efter din bestilling er blevet bekræftet.

Da Ørskov Copenhagen A/S ikke kan garantere lokale udbringningsforhold kan vi ikke med sikkerhed angive, hvornår ordren bliver leveret på den oplyste leveringsadresse.

Hvis en pakke ikke bliver afhentet fra udleveringsstedet, inden den sendes retur, vil man skulle bestille sine varer på ny. Vi annuller ordren hvis pakken kommer retur til os.

 

Fortrydelsesret

Du har i henhold til forbrugeraftaleloven  14 dage til at meddele os fortrydelse af købet og herefter 14 dage til at sende varen retur.

Hvis du gør brug af fortrydelsesretten er det dig som kunde, der bærer omkostningerne ved at sende varen tilbage til orskov.com. Når varen er modtaget retur og godkendt, overføres købsprisen (ekskl. fragt) til din konto/kreditkort hurtigst muligt og senest 30 dage efter modtagelsen. For at sikre så hurtig en ekspedition som muligt, skal du vedlægge den følgeseddel du modtog med leverancen eller den bekræftelse du modtog ved ordreafgivelsen. Hvis du ikke ønsker at få tilbageført beløbet på dit kreditkort, skal du oplyse hvilken bankkonto du ønsker beløbet sat ind på.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved levering.

Uanset hvordan du benytter dig af fortrydelsesretten er det dig, der dækker fragtomkostningerne til vores adresse.

 

Reklamationsret

Du har i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret på de varer du køber i orskov.com. Det betyder, afhængig af den enkelte situation, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det forudsætter naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller skaden ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd. Der skal reklameres i rimelig tid efter du har opdaget manglen/skaden. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter manglen/skaden er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du skal altid kontakte os på orskov@orskov.com, hvis du har en reklamation på varer købt i orskov.com. Du skal angive, hvad din reklamation går på, samt fremsende billede dokumentation og en kopi af din faktura. Herefter aftaler vi det praktiske omkring din reklamation.

 

Returpolitik

Returvarer, hvad enten der er gjort brug af fortrydelsesretten eller reklamationsretten, skal sendes til følgende adresse:

Ørskov Copenhagen. A/S
Bybjergvej 5
Att.: Online Shop
DK-3060 Espergærde

Følgeseddelen som fulgte med varen da du modtog den, eller den ordrebekræftelse du modtog ved bestilling skal vedlægges ved returnering.

Scroll to Top

Søg nedenfor