SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

Historien om Ørskov

Torben Ørskov

Siden 1953 har Ørskov Copenhagen skabt kompromisløse og banebrydende designs og interiør til danske og internationale hjem. Produkter af høj kvalitet til fornuftige priser, lavet i respekt for naturen og en mere bæredygtig fremtid.

Virksomheden er etableret af Torben Ørskov med ambitionen om at skabe hverdagsprodukter i veldesignede og smukke farver, der er lavet til at holde i lang tid og bringe daglig glæde.

Lige fra starten slog Torben Ørskov sig sammen med et netværk af de bedste danskere arkitekter og designere, herunder Jørn Utzon og Finn Juhl – samarbejder, der har resulteret i innovative, men tidløse designs, der gennem tiden har opnået ikonisk status og en række designpriser.

Torben åbnede sin egen butik “Form & Farve” i København i 1953, baseret på sine erfaringer fra sit arbejde i et stormagasin og en engrosdesignvirksomhed i USA.
Form & Farve blev hurtigt en dansk institution for alle de stilbevidste unge.
Torben åbnede 5 Form & Farve designbutikker. Én i Tyskland og 4 i Danmark fra 1953 til 1986. Butikkerne var stedet at gå til, hvis man ville have noget trendy og funktionelt til sit hjem.

I 1986 fokuserede Ørskov kun på engroshandel og i 2013 blev den første webshop lavet og navngivet Copenhagen tilføjet til varemærket, og logoet blev redesignet.
Det rød-hvide logo blev designet tilbage i 1952 af Jørn Utzonog har været varemærket lige siden.

I dag drives virksomheden af Torben Ørskovs søn, Jeppe Ørskov og hans kone Signe Ottesen Ørskov. De fortsætter familievirksomheden med samme filosofi om at skabe og producere nye prisvenlige klassikere, baseret på smukt håndværk og en kærlighed til materialer.

”Det gælder også vores brug af genbrugslæder – et gennemgående element i vores klassiker designs. Vi tror på, at med en bæredygtig tilgang i alt, hvad vi gør, kan vi begrænse vores
fodaftryk på miljøet – uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Dette er selve sjælen i Ørskov Copenhagen – i dag og de kommende generationer.”

Jeppe & Signe Ørskov

Få 10% på dit første køb

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du får inspiration, nyheder, rabatter og meget andet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers!

Scroll to Top

Søg nedenfor