SHIPPING  WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

ØRSKOV COPENHAGEN

Siden 1953 har Ørskov Copenhagen skabt kompromisløse og banebrydende designs og indretning til danske og internationale hjem. Højkvalitetsprodukter til rimelige priser, lavet med respekt for naturen og en mere bæredygtig fremtid.

Virksomheden blev grundlagt af Torben Ørskov med ambitionen om at skabe hverdagsprodukter i veludformede og smukke farver, der er lavet til at vare i lang tid og bringe daglig glæde.

Fra begyndelsen samarbejdede Torben Ørskov med et netværk af de bedste danske arkitekter og designere, herunder Jørn Utzon og Finn Juhl – samarbejder, der har resulteret i innovative, men tidløse designs, der over tid har opnået ikonisk status og adskillige designpriser.

Torben åbnede sin egen butik “Form & Farve” i København i 1953,
baseret på hans erfaring fra sit arbejde i et stormagasin og en engrosdesignvirksomhed i USA. Form & Farve blev hurtigt en dansk institution for alle stilbevidste unge mennesker.

Torben åbnede 5 Form & Farve designbutikker, en i Tyskland og fire i Danmark fra 1953 til 1986. Butikkerne var stedet at gå til, hvis du ønskede noget trendy og funktionelt til dit hjem.

I 1986 fokuserede Ørskov kun på engros, og i 2013 blev den første webshop lavet og kaldt FormFarve.dk. I 2017 blev København tilføjet til brandnavnet, og logoet blev re-designet. Det røde og hvide logo blev designet tilbage i 1952 af Jørn Utzon og har været varemærket siden da.

I dag ledes virksomheden af Torben Ørskovs søn, Jeppe Ørskov, og hans kone Signe Ottesen Ørskov. De fortsætter familie virksomheden med den samme filosofi om at skabe og producere nye overkommelige klassikere baseret på smukt håndværk og kærlighed til materialer.

Torben Ørskov
Scroll to Top

Søg nedenfor