SHIPPING  WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

SHIPPING WORLDWIDE

FAQ

Stringbags

Mange spørger, om vores Stringbags er produceret i økologisk bomuld. Svaret er JA de er produceret i økologisk bomuld. Fabrikken er GOTS-certificeret.

Hvad er en GOTS-certificering? – GOTS kontrollerer ingredienser fra produktion over forarbejdning til færdigt produkt, og giver garanti for en miljømæssig og social ansvarlig produktion til den endelige forbruger.

Se certifikatet her.

Vi er ikke helt klar over det, da vi ikke har testet det specifikt. Men vi bruger dem selv til indkøb. Hvis du skal have noget meget tungt i dem, er det bedst at vælge en Heavy Stringbag. Den utrolig rummelig og kan holde til mange kilo.

Brændekurve

Ja, så længespændet er lukket korrekt kan du sagtens hente brænde i brændekurven. Den er meget stærk og ikke kun til pynt.

Viskestykker

Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.
HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.
Viskestykker kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.

Gummi Dækkeservietter

I bund og grund kan gummi dækkeservietterne tåle næsten alt. De er nemme at rengøre med opvaskemiddel og en fugtig klud. MEN vær opmærksom på at fødevarer der afgiver kraftig farve, som fx Karry, Ketchup, Rødvin mv. bør tørres af lige med det samme, så det ikke når at trænge ind.

Bestik

Ja det kan det sagtens. Det er lavet rustfrit stål.

Glas

Størrelsen på glassene står på hvert produkt på webshoppen.

Vores glas kan tåle stort set alt. De er lavet i borosilikatglas, og kan derfor både tåle at komme i oven, fryseren, microovnen og opvaskemaskinen.
Du kan derfor også bruge dem som små ildfaste fade, lys, blomster og dekoration.

Lædervarer

Ja alt vores læder er 100% ægte. Vores bløde lædervarer, så som tasker, toiletpunge og forklæder er lavet i kernelæder og vores hårde lædervarer, så som brevbakker, organizere og penneholdere er lavet i recycled læder.

Affaldsmaterialet, der bruges til fremstilling af genbrugslæderet, får vi af andre læderprodukter, for eksempel sandaler.

Affaldsstykkerne knuses derefter og genbruges ved at tilføje vand og en naturlig latex for at lave en ny læderplade.

Efter læderpladen er lavet, lægges en belægning ovenpå læderet for at forhindre, at snavs og fedt klæber til overfladen, og for at sikre, at vedligeholdelsen er let.

Derefter formes pladen til vores klassiske læderdesigns – perfekt til daglig brug.

Vi laver vores produkter af høj kvalitet med god samvittighed.

Generelle råd til læderpleje:

  • Til daglig rengøring anbefales en hårdt opvredet fnugfri klud i rent vand
  • Placer ikke dine læderprodukter direkte op ad varmekilder
  • Beskyt dine læderprodukter mod direkte sollys i længere tid ad gangen
  • Brug aldrig benzin eller andre kemikalier på læder
  • Læder er et naturprodukt og patineres derfor i brug

Recycled læder generelt:

Recycled læder er allerede overflade behandlet i produktionen og kan derfor tages direkte i brug.
Det kan nemt rengøres med en fugtig klud. Hvis du oplever en plet der ikke går af, så forsøg med opvaskemiddel på den ru side af en køkkensvamp.​
Opbevar ikke læderet i direkte sollys i lang tid ad gangen eller direkte op ad varmekilder.

Se mere om vores læderpleje guide på vores hjemmeside.

Scroll to Top

Søg nedenfor